fredag 19 februari 2010

Tatuerade Mona

Tattooed MILF Mona Love gives great pov blowjob - Pornhub.com

En skön film med rockiga Mona som kommer från Libanon. Hon och kamerakillen kommunicerar bra. Han talar med svensk accent. Riktigt internationnelt alltså.
Han guidar bra och låter henne börja med att visa sina tatueringar. Hon har tatuerat sig under några år och har tappat räkningen på hur många hon har. De har växt ihop till en enda. Hon har en två sleeves med motiv från Indonesien. Jag brukar inte gilla det men faller ändå för den här personliga tattoon som är välgjord och bra sammanpusslad .Vad tycker du Sonja?
Mona har fixat brösten och piercat båda bröstvårtorna. Något vet jag att du inte gillar hi hi. Men det är som är vackert för ögat funkar inte riktigt. Svårt att få ihop tuttarna till bröstknull.
En skön avsugningssekvens, där avslutet inte är så bra. Mona är oengagerad och fotografen har lite svårt att få satsen att komma. Träffar sen stackars Monas öga. Och det syns att hon inte riktigt vill bli sprutad . Synd för förtar lite av det sköna ingångsstämningen.
Det är en tuff kvinna som vågar ta för sig. Tror att hon är i branschen och har gjort film förrut, kanske strippar. Är nog lite äldre än de 34 som säger att hon är. Syns lite kring ögonen. Tränar mycket och håller sig i form. Men bara bra. Tycker om mogna kvinnor.

1 kommentar:

  1. Snyggt ett tag Hans-Erik för ögat och se tatuering behöver inte ha någon helblus på sig när hon har tatuering på armarna fint när han guidar henne piercat båda bröstvårtorna är inte min stil det är ett känsligt område om kring bröstvårtan skönt för mannen med avsugning hon ser vältränad ut en bra video kram S-B

    SvaraRadera